<図書>
Seafood and freshwater toxins : pharmacology, physiology, and detection / edited by Luis M. Botana
(Food science and technology)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | New York : M. Dekker , c2000 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xii, 798 p. : ill. ; 26 cm |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
3階洋書 | 491.59/B66 | 0004027748 |
|
0824789563 | 2000 |
書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Botana, Luis M. |
書誌ID | 1000133301 |
ISBN | 0824789563 |
NCID | BA48935246 |
目次/あらすじ