<図書>
The Oxford encyclopedia of food and drink in America / Andrew F. Smith, editor in chief
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | New York : Oxford University Press , 2004 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 2 v. : ill., facsims., ports. ; 29 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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v. 1 | 3階 | 596.03/Sm5/1 | 0605067461 |
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v. 2 | 3階 | 596.03/Sm5/2 | 0605067479 |
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一般注記 | v. 1. A-J -- v. 2. K-Z, Appendixes, Topical outline of articles, Directory of contributors, Index Includes bibliographical references (v. 2, p. [655]-662) and index |
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著者標目 | Smith, Andrew F. |
件 名 | LCSH:Food -- Dictionaries
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LCSH:Cookery, American -- Dictionaries 全ての件名で検索 LCSH:Beverages -- Dictionaries 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX349 DC22:641.3/003 |
書誌ID | 2000027663 |
ISBN | 0195154371 |
NCID | BA69184913 |
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