このページのリンク

<電子ブック>
A dictionary of Japanese food : ingredients & culture / Richard Hosking ; Naomichi Ishige, foreword

データ種別 電子ブック
First edition.
出版者 Tokyo, Japan : Tuttle Publishing
出版年 1996
本文言語 英語
大きさ 1 online resource (243 pages) : illustrations
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示

URL
オンライン
EB00000008 ProQuest EBook Central

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references
Description based on print version record
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
著者標目 Ishige, Naomichi.
Hosking, Richard.
件 名 LCSH:Cooking, Japanese
LCSH:Japanese language
LCSH:Cooking, Japanese
LCSH:English language
LCSH:Electronic books.
分 類 LCC:TX724.5.J3
DC:641.5952/03
書誌ID OB00000008
ISBN 9781462903436
目次/あらすじ

 類似資料