<電子ブック>
A dictionary of Japanese food : ingredients & culture / Richard Hosking ; Naomichi Ishige, foreword
データ種別 | 電子ブック |
---|---|
版 | First edition. |
出版者 | Tokyo, Japan : Tuttle Publishing |
出版年 | 1996 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 1 online resource (243 pages) : illustrations |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
URL | 巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
URL |
|
オンライン | EB00000008 | ProQuest EBook Central |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references Description based on print version record Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries |
---|---|
著者標目 | Ishige, Naomichi. Hosking, Richard. |
件 名 | LCSH:Cooking, Japanese LCSH:Japanese language LCSH:Cooking, Japanese LCSH:English language LCSH:Electronic books. |
分 類 | LCC:TX724.5.J3 DC:641.5952/03 |
書誌ID | OB00000008 |
ISBN | 9781462903436 |
目次/あらすじ