<図書>
Oriental foods and herbs : chemistry and health effects / Chi-Tang Ho, Jen-Kun Lin and Qun Yi Zheng, editor ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry
(ACS symposium series ; 859)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Washington, DC : American Chemical Society : Distributed by Oxford University Press , 2003 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xii, 348 p. : ill. ; 24 cm |
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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3階 | 596.2/H81 | 5005088604 |
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0841238413 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and indexes |
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著者標目 | Ho, Chi-Tang, 1944- Lin, Jen-Kun Zheng, Qun Yi American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry |
件 名 | LCSH:Functional foods -- China -- Congresses
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LCSH:Cookery, Chinese -- Health aspects -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Materia medica, Vegetable -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Phytochemicals -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QP144.F85 DC21:613.2 |
書誌ID | 2000028373 |
ISBN | 0841238413 |
NCID | BA6492040X |
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