<図書>
Dimensions of the hospitality industry : student workbook
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | New York : John Wiley & Sons , c2002 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 89 p. ; 24 cm |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
3階 | 689.3/D78/Supl | 0605068618 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "This student workbook is designed to be used with the textbook Dimensions of the hospitality industry : An introduction, 3rd ed. by Paul R. Dittmer"--T.p. verso At head of title: Pro-Mgmt |
---|---|
著者標目 | Dittmer, Paul R Educational Foundation (National Restaurant Association) Professional Management Development Program |
件 名 | LCSH:Hospitality industry -- Management
全ての件名で検索
LCSH:Hospitality industry -- Management 全ての件名で検索 |
分 類 | DC21:647.94068 |
書誌ID | 2000028040 |
ISBN | 0471216852 |
NCID | 3000161363 |
目次/あらすじ