<図書>
Adverse reactions to food : the report of a British nutrition foundation task force / edited by Judith Buttriss
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Osney Mead, Oxford ; Malden, MA : Blackwell Science |
出版年 | c2002 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xviii, 236 p. : ill. ; 25 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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3階 | 493.14/B97 | 0004027430 |
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0632055472 | 2002 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. 195-221) and index |
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著者標目 | Buttriss, Judith |
件 名 | Food allergy Malabsorption syndromes Food -- Toxicology 全ての件名で検索 Nutritionally induced diseases |
分 類 | LCC:RC596 |
書誌ID | 1000133270 |
ISBN | 0632055472 |
NCID | BA65145013 |
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