<図書>
Handbook of herbs and spices / edited by K.V. Peter
(Woodhead Publishing series in food science and technology)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Cambridge : Woodhead Boca Raton : CRC Press , 2001 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiv, 319 p : ill. ; 25 cm |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
v. 1, Woodhead | 3階 | 617.6/P45/1 | 0004027087 |
|
1855735628 | 2001 |
書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Peter, K. V |
件 名 | Herbs Spices Food industry and trade -- Quality control 全ての件名で検索 |
書誌ID | 1000133235 |
ISBN | 1855735628 |
NCID | 3000082544 |
目次/あらすじ