<図書>
Fruits, vegetables, and teas / Takayuki Shibamoto, editor, Junji Tero, editor, Toshihiko Osawa, editor
(ACS symposium series ; 701 . Functional foods for disease prevention ; 1)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, DC : American Chemical Society |
出版年 | c1998 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xv, 253 p. : ill. ; 24 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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3階 | 498.58/Sh17/1 | 0004023799 |
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0841235724 | 1998 |
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一般注記 | "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 213th National Meeting of the American Chemical Society, San Francisco, California, April 13-17, 1997." Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Shibamoto, Takayuki Terao, Junji 大沢 俊彦(1946- ) <オオサワ トシヒコ(1946- )> American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry American Chemical Society. Meeting |
件 名 | Medicinal plants -- Congresses
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分 類 | LCC:RS164 |
書誌ID | 1000132907 |
ISBN | 0841235724 |
NCID | BA38373478 |
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