<図書>
Biologically-active phytochemicals in food : analysis, metabolism, bioavailability and function / edited by W. Pfannhauser, G.R. Fenwick, S. Khokhar
(Special publication ; no. 269)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge, U.K. : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2001 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xix, 616 p. : ill. ; 24 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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3階 | 498.55/P49 | 0004023185 |
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0854048065 | 2001 |
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一般注記 | "The proceedings of the EUROFOODCHEM XI meeting entitled Biologically-active Phytochemicals in Food: Analysis, Metabolism, Bioavailability and Function held at the Norwich Research Park, Norwich, UK on 26-28 September 2001"--on T.p. verso Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | EUROFOODCHEM. meeting Pfannhauser, W. Fenwick, G. R. Khokhar, S. |
件 名 | Humus -- Congresses
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Humic acid -- Congresses 全ての件名で検索 Phytochemicals Nutrition Antioxidants |
分 類 | LCC:S592.8 |
書誌ID | 1000132847 |
ISBN | 0854048065 |
NCID | BA54337169 |
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