<図書>
The essence of Japanese cuisine : an essay on food and culture / Michael Ashkenazi and Jeanne Jacob
The essence of Japanese cuisine : an essay on food and culture
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Richmond : Curzon , 2000 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xv, 252 p., [8] p. of plates : map ; 25 cm |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
3階 | 383.8/A92 | 5001034757 |
|
070071085X | 2000 |
書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references (p. 237-248) and index |
---|---|
著者標目 | Ashkenazi, Michael Jacob-Ashkenazi, Jeanne |
件 名 | Cookery, Japanese -- Social aspects
全ての件名で検索
Japan -- Civilization -- 1945- 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC8:383.8 |
書誌ID | 1000109017 |
ISBN | 070071085X |
NCID | BA4771457X |
目次/あらすじ