<図書>
Sustainability in the hospitality industry : principles of sustainable operations / Willy Legrand, Philip Sloan and Joseph S. Chen
データ種別 | 図書 |
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版 | 3rd ed |
出版者 | Abingdon, Oxon : Routledge |
出版年 | 2017 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxiii, 524 p. : ill. ; 26 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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: hbk | 洋書(紀尾井町) | 689.3/L52 | 5517008226 |
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9781138915374 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Legrand, Willy Sloan, Philip Chen, Joseph S. |
件 名 | LCSH:Hospitality industry -- Management
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LCSH:Hospitality industry -- Environmental aspects 全ての件名で検索 LCSH:Social responsibility of business LCSH:Sustainability |
分 類 | LCC:TX911.3.M27 DC23:338.4/791068 |
書誌ID | 2000162770 |
ISBN | 9781138915374 |
NCID | BB24888728 |
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