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<図書>
Oriental foods and herbs : chemistry and health effects / Chi-Tang Ho, Jen-Kun Lin and Qun Yi Zheng, editor ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry
(ACS symposium series ; 859)

データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society : Distributed by Oxford University Press
出版年 2003
本文言語 英語
大きさ xii, 348 p. : ill. ; 24 cm
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3階 596.2/H81 5005088604
0841238413

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一般注記 Includes bibliographical references and indexes
著者標目 Ho, Chi-Tang, 1944-
Lin, Jen-Kun
Zheng, Qun Yi
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
件 名 LCSH:Functional foods -- China -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Cookery, Chinese -- Health aspects -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Materia medica, Vegetable -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Phytochemicals -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:QP144.F85
DC21:613.2
書誌ID 2000028373
ISBN 0841238413
NCID BA6492040X
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