このページのリンク

<図書>
Biologically-active phytochemicals in food : analysis, metabolism, bioavailability and function / edited by W. Pfannhauser, G.R. Fenwick, S. Khokhar
(Special publication ; no. 269)

データ種別 図書
出版者 Cambridge, U.K. : Royal Society of Chemistry
出版年 c2001
本文言語 英語
大きさ xix, 616 p. : ill. ; 24 cm
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示


3階 498.55/P49 0004023185
0854048065 2001

書誌詳細を非表示

一般注記 "The proceedings of the EUROFOODCHEM XI meeting entitled Biologically-active Phytochemicals in Food: Analysis, Metabolism, Bioavailability and Function held at the Norwich Research Park, Norwich, UK on 26-28 September 2001"--on T.p. verso
Includes bibliographical references and index
著者標目 EUROFOODCHEM. meeting
Pfannhauser, W.
Fenwick, G. R.
Khokhar, S.
件 名 Humus -- Congresses  全ての件名で検索
Humic acid -- Congresses  全ての件名で検索
Phytochemicals
Nutrition
Antioxidants
分 類 LCC:S592.8
書誌ID 1000132847
ISBN 0854048065
NCID BA54337169
目次/あらすじ

 類似資料