このページのリンク

<図書>
The essence of Japanese cuisine : an essay on food and culture / Michael Ashkenazi and Jeanne Jacob
The essence of Japanese cuisine : an essay on food and culture

データ種別 図書
出版者 Richmond : Curzon
出版年 2000
本文言語 英語
大きさ xv, 252 p., [8] p. of plates : map ; 25 cm
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示


3階 383.8/A92 5001034757
070071085X 2000

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references (p. 237-248) and index
著者標目 Ashkenazi, Michael
Jacob-Ashkenazi, Jeanne
件 名 Cookery, Japanese -- Social aspects  全ての件名で検索
Japan -- Civilization -- 1945-  全ての件名で検索
分 類 NDC8:383.8
書誌ID 1000109017
ISBN 070071085X
NCID BA4771457X
目次/あらすじ

 類似資料