<図書>
Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants / Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin
Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants
データ種別 | 図書 |
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版 | 6th ed |
出版者 | New York : John Wiley |
出版年 | c1999 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xi, 577 p. : ill. ; 25 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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3階 | 673.9/D78 | 0000044729 |
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0471293253 | 1999 |
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一般注記 | Includes index |
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著者標目 | Dittmer, Paul Griffin, Gerald G., 1936- |
件 名 | Food service -- Cost control 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX911.3.C65 NDC8:673.9 |
書誌ID | 1000107105 |
ISBN | 0471293253 |
NCID | BA45320449 |
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