<図書>
The Routledge handbook of gastronomic tourism / edited by Saurabh Kumar Dixit
(Routledge international handbooks)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Abingdon, Oxon : Routledge |
出版年 | 2021 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxxiii, 575 p. : ill., maps ; 26 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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: hbk | 洋書(紀尾井町) | 689/D79 | 5521006712 |
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9780367768119 |
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別書名 | 異なりアクセスタイトル:Handbook of gastronomic tourism |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Dixit, Saurabh Kumar, 1979- |
件 名 | LCSH:Food tourism LCSH:Culture and tourism |
分 類 | LCC:TX631 DC23:641.01/3 DC23:641.013 |
書誌ID | 2000190433 |
ISBN | 9780367768119 |
NCID | BC04431567 |
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