<図書>
The halal food handbook / edited by Yunes Ramadan Al-Teinaz, Stuart Spear, and Ibrahim H.A. Abd El-Rahim
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons |
出版年 | 2020 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxxv, 463 p. : ill. ; 25 cm |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
: hardback | 3階 | 167/A41 | 5019026243 |
|
9781118823125 |
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | "Wiley Blackwell" Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Al-Teinaz, Yunes Ramadan, 1952- ed Spear, Stuart ed Abd El-Rahim, Ibrahim H. A ed |
件 名 | LCSH:Halal food -- Handbooks, manuals, etc
全ての件名で検索
LCSH:Muslims -- Dietary laws -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 LCSH:Halal food industry -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Religious aspects -- Islam -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:BP184.9.D5 DC23:297.5/76 |
書誌ID | 2000180144 |
ISBN | 9781118823125 |
NCID | BB29804747 |
目次/あらすじ