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<図書>
Hospitality and restaurant management / National Restaurant Association

データ種別 図書
出版者 Chicago : Pearson
出版年 c2013
本文言語 英語
大きさ xv, 305 p. : col. ill., col. map ; 28 cm
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3階 673.9/N57 5620001825 シラバス(テキスト)中内勝一先生 9780132724470

3階 673.9/N57 5620001833 シラバス(テキスト)中内勝一先生 9780132724470

洋書(紀尾井町) 673.9/N57 5519006160
9780132724470

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一般注記 Includes index
Includes ManageFirst core credential topics with paper and pencil answer sheet
"Manage first program"--Title page
著者標目 Educational Foundation (National Restaurant Association)
件 名 LCSH:Hospitality industry -- Management  全ての件名で検索
LCSH:Restaurant management
LCSH:Personnel management
LCSH:Entrepreneurship
LCSH:Business ethics
分 類 LCC:TX911.3.M27
書誌ID 2000177360
ISBN 9780132724470
NCID BB2328540X
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