<図書>
Food culture in France / Julia Abramson
(Food culture around the world. ISSN:1545-2638)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Westport, Conn. : Greenwood Press |
出版年 | 2007 |
大きさ | xviii, 197 p. : ill., map ; 25 cm |
目次/あらすじ
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
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3階 | 596/A14 | 5606004504 |
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(alk. paper) |
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内容注記 | Historical overview Major foods and ingredients Cooking Typical meals Eating out Special occasions Diet and health |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. [175]-184) and index HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip071/2006031524.html Information=Table of contents only |
著者標目 | *Abramson, Julia |
件 名 | LCSH:Cookery, French LCSH:Food habits -- France 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX719 DC22:641.5/944 |
書誌ID | 2000042843 |
ISBN | 0313327971 (alk. paper) |
NCID | GB28211514 |
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