<図書>
Seafood enzymes : utilization and influence on postharvest seafood quality / eited by Norman F. Haard, Benjamin K. Simpson
(Food science and technology ; 97)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | New York : Marcel Dekker |
出版年 | c2000 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xvii, 681 p. : ill. ; 24 cm |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
3階 | 498.55/H11 | 0004023367 |
|
082470326X | 2000 |
書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Haard, N. F. Simpson, Benjamin K. |
件 名 | Fatty acids in human nutrition Food -- Fat content 全ての件名で検索 Fatty acids -- Health aspects 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QP752.F35 |
書誌ID | 1000132864 |
ISBN | 082470326X |
NCID | BA46121583 |
目次/あらすじ